Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bára inflagranti

29. 7. 2010

Dlouho očekávaný den "D" nastal v den tomu navýsost slavnostní, tedy v den, kdy Peťa K. slavila své mladistvé narozeniny. O to víc jí byla zpestřena cesta do Brandýsa nad Labem. Tolik zpěvu, křiku a dojetí již dlouho nezažila, ale chci podotknout, že zažít může kdykoliv si bude přát (i když to se asi nestane...)... Kvalitativně to totiž v autě byl poněkud jiný level, než to, co pak mohla slyšet na hezounkém zámečku od příští skokanky roku v Českém slavíkovi, Báry Klárové a její skupiny Jazzinflagranti. I když talent ani jejím spolucestujícím jistě upřít nelze...

Dorazilo nás celkem dost, ale příště nás bude zaručeně ještě více. O to se postarám! A jistě se ke mně přidají i Šárka, Evča, Anička, Ivetka, Peťa, Marťas, Milan, Barborka a další přítomní i nepřítomní :). 

Kvůli nepříznivému počasí se akce konala v zámecké restauraci, ale i to mělo své kouzlo. Obzvláště poté, co se Bára, Karel, Štěpán a Pavel chopili svých nástrojů předvésti své umění. Bářin hlas, který považuju za mix L. Amstronga a Dido, nás zavedl do vzdálených tajemných končin a my se nechali unášet na proudu klidných vod ale i bouřlivých oceánů svých myšlenek, vzpomínek.... Písně od Norah Jones, Hany Hegerové či Joan Osbourne spolehlivě zabraly i na relativně unavené publikum, ale rozproudit jej dokázaly i písně méně známé či zcela neznámé. Prostě pokud slyšíte kvalitní muziku a kvalitní zpěv ani nepotřebujete znát texty, musíte vypnout a poslouchat. Komu se to povedlo, jistě své účasti nelituje. ...Za sebe konstatuji - kam se na Báru a spol. hrabe chladná vyumělkovaná "zpěvačka" Madonna! A třeba Milan, pokud by nebyl nadšen, jistě by si nenechal po skončení vystoupení na své drahocenné tělo načmrknout Bářin autogram...

Snad nás Bára s kapelou nebudou dlouho napínat a brzy se veřejnosti opět představí v plné síle a kráse a třeba i s nějakou "Majklovou" písní :)... /promiň, musela jsem.../ :)

Teď již zbývá jen založit ten Fanclub, který přislíbila taky Barborka ale s jiným příjmením a možná i jinými předky, kdoví..?

Díky všem za skvělý zážitek! 

PS: příště si vemte i taneční boty, ať to nezachraňují jen Ivetka a Šárka a hlavně se na nikoho nevymlouvejte!!!

 

Náhledy fotografií ze složky Jazzmania poprvé

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář