Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karlovy Vary 2012

Kdyžtak brouzdám těmito webovkami, napadá mě vcelku logicky na mysl, že nejsou příliš aktualizovány. Měly by zde přibývat momentky z našich dovolených, sem tam nějaká ta originální hláška, představení nových členů a v neposlední řadě také pár úryvků z našich pracovně-nepracovních životů. Prostě správkyně těchto webovek  nekoná to, co se od ní očekávává.

Nicméně je tu sekce, která již pět let bývá rok co rok obohacována o nové věty a věřte nevěřte, stane se tak pošesté. Ano, přesně pošesté totiž squadra Tomáš, Peťa a Maruška zavítala do filmového prostředí festivalových Karlových Varů. Letos jsme byli doplněni o Peťu Dubskou (řečenou "nahá"), o Lukáše Dolejšího, Peťu Čejku, Lenku Cundovou, Verču Bolfovou, Hanku Zudovou, Hanku Drdovou s přítelem, Peťu Koláře a dorazil také Radek Přehnil.

Letošní epizoda proběhla ve svátkové dny, tj. od 5. do 7. 7. a tento termín se od počátku jevil jako nevhodný. Vstupenek v rámci standardní rezervační akce se napodruhé (napoprvé systém zkolaboval) podařilo rezervovat jen minimum a doufání, že na samotném místě se jistě bez problémů zadaří sehnat nějaké filmy, ukázalo za velmi liché. Já osobně měla prioritu shlédnout film Věra 68, a to se zadařilo. 

 

Náhledy fotografií ze složky Karlovy Vary 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář