Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klapka: Karlovy Vary potřetí

9. 7. 2009

Tož rok se sešel s rokem, dalo by se říct, že se stalo již tradicí, že se Fáčka první týden v červenci seberou a vyrazí na rajs do (ne)dalekých Karlových Varů zažít tu neopakovatelnou festivalovou atmosféru, kvůli kterým sem přijely i takové celebrity jako John Malkovich či Antonio Banderas.

Letos naše četa vyrukovala ve složení: Tomáš, Peťa, Maruška (=tzv. staří pardálové), Hanka, Evča (= loňští objevitelé) a tři novicky: Andrejka, Magda a Áďa. Nutno podotknout, že dvě posledně jmenované dívčiny nás posílily z neVodafonních kruhů, ale to nic nemění na faktu, že nikdo nezapomene na Ádiny fotografické postoje a Magdinu valašskou upřímnost.  

Hanka si vzala na starost záležitosti ohledně vstupenek na filmy a že jich tedy bylo... posuďte sami:

Obrazek

 Peťa s Tomášem ochotně svezli ostatní aktéry na místo činu, Peťa navíc ještě zařídila ubytování a nic nebránilo tomu, aby si to všichni jaksepatří užili.

Každý viděl během tří dnů minimálně pět filmů, některé zaujaly hodně (Barevné variace, Ivetka a hora, Matka, Cesta do Mexika), jiné méně, ale účel byl splněn, každý se nabaštil palačinkami, lázeňskýma oplatkama, každý viděl nějakou známou tvář (mj. Vacka, Holubovou, Leilu Abbasovou...), každý uléhal příjemně znaven a odpočat.

Příští rok zas :)

 

Náhledy fotografií ze složky Karlovy Vary potřetí

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář